Фото: Gilbert Flores

Phonographic Performance Limited, британська музична компанія, яка займається авторським правом, відзначила співака Еда Ширана в рейтингу найпопулярніших виконавців 2023 року. Про це повідомляє The Guardian.

Ед Ширан всьоме за останні дев’ять років став найпопулярнішим виконавцем Великої Британії. І це вже вдруге, коли він три роки поспіль стає найпопулярнішим співаком на британському радіо, телебаченні та в публічних місцях.

"Дякую, що назвали мене найпопулярнішим артистом минулого року. Дякую моїй команді, не тільки мені, але й усім іншим артистам, з якими ви працюєте — я щасливий, що ви отримали це визнання", — зазначив Ширан.

У списку популярних виконавців Phonographic Performance Limited друге місце посіла співачка Тейлор Свіфт, третє місце в рейтингу у Дуа Ліпа завдяки успіху пісні Dance The Night з фільму "Барбі". На четвертому опинився шотландський диджей Калвін Гарріс, на шостому — Елтон Джон. На сьомому — єдиний гурт у рейтингу Coldplay, на восьме місце піднявся Том Греннан, а Гаррі Стайлз став дев'ятим.