Фото: Dinara Khairova

Концерт української співачки Вєрки Сердючки, яку втілює на сцені музикант і пародист Андрій Данилко, міг зірватися через сильну грозу в Нью-Йорку. 

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

Концерт відбувся 9 вересня в найбільшій концертній залі Брукліна — King’s Theatre. Майже 3000 глядачів чекали на зустріч із зіркою, але могли й не дочекатися через неприємний збіг обставин.

Фото: Dinara Khairova

Під час перельоту з Чикаго Андрій Данилко з командою зробили вимушену посадку в Коннектикуті: спершу літак не могли посадити через завантаженість аеропорту, а потім почалася гроза. Через негоду їхній рейс перенесли на ранок.

Зазначається, що до Нью-Йорка три години автівкою, однак багаж із костюмами був у працівників аеропорту, яким заборонено видавати валізи під час грози. Коли погода вгамувалась, команду майже вчасно доставили на локацію на таксі.

Таким чином концерт затримався лише на годину. За словами організаторів події, Вєрка і "мама" влаштували справжнє шоу.

Глядачі разом з артистами співали, танцювали та посилали Путіна у відомому напрямку. На концерті також був Ед Стейнберг, друг і режисер ранніх кліпів Мадонни. Він вперше побачив живий виступ Сердючки й був щиро вражений рівнем перформансу.

Фото: Dinara Khairova

Особливо зворушливим епізодом концерту стало виконання Вєркою хіта L'italiano Тото Кутуньо. Італійський співак, який нещодавно пішов з життя, був хорошим знайомим Андрія Данилка. Зі сцени артист розповів історію їхнього знайомства та показав спільні фото з особистого архіву, а у фіналі номера сказав: "Чао, Тото, дякую за дитинство".

Зараз Вєрка Сердючка виступає в межах свого благодійного туру Ukraine Will Win по США та Канаді. Наступні концерти артистів відбудуться в Торонто, Сан-Франциско та Лос-Анджелесі.