Фото: EPA

6 травня у Нью-Йорку пройшов бал Інституту костюма Метрополітен-музею, відомий як Met Gala 2024. Світові зірки представили свої креативні й модні образи на заході. Про це повідомляє AP news.

Тема заходу мала назву "Сплячі красуні: пробудження моди", а дрескодом організатори назвали "Сад часу", через що зірки поставали в образах із квітами або з чудернацькими завитками, як з картини "Постійність пам'яті" Сальвадора Далі.

Найбільш дивовижні костюми мали такі зірки як Зендея, Кім Кардаш’ян, Лана Дель Рей, Сідні Свіні, Ріта Ора, Дженіфер Лопес, Аріана Гранде й інші.

Фото: EPA
Фото: EPA

Зендея була однією із голів цьогорічної Met Gala і за увесь вечір двічі змінила свій образ. Спершу вона була одягнена в сукню Maison Margiela, що складалася з сапфірово-зеленого тюлю та 3D-декорацій у вигляді винограду. А потім вона переодяглася у чорну сукню з довжелезним шлейфом і відкритими плечима.

Фото: EPA

Лана Дель Рей принесла з собою червону троянду, а образ її нагадує кущ квітів. Сукня від Alexander McQueen – пісочного кольору, прикрашена гілками, а вуаль нагадує павутиння.

Фото: EPA

Кім Кардаш'ян здивувала всіх дуже вузькою талією у корсеті. Вона була у напівпрозорій сукні, прикрашеній листям металічного кольору.

Фото: EPA

Також на заході з’явилася співголова Met Gala 2024, Анна Вінтур, яка вийшла на доріжку у витонченому чорному оксамитовому смокінгу з жовто-червоними квітами й у білій фактурній сукні.

Фото: EPA
Фото: EPA