Непал

Фестиваль Тіхар є другим великим фестивалем для непальських індуїстів. Під час фестивалю люди поклоняються воронам, які вважаються посланцями людей. Коровам, які вважаються втіленнями богині Лакшмі (богиня багатства). І собакам, віддячуючи за любов до "найкращого друга" людини.

Фото: NARENDRA SHRESTHA/EPA

Польсько-український кордон

Вантажівки, які стоять у черзі на польсько-українському кордоні в Медиці. З 6 листопада польські страйкарі заблокували рух вантажного транспорту у напрямку найбільших пунктів пропуску. "Кількість транспортних засобів, які очікують на перетин кордону з Польщі в Україну, від 6 числа поступово зростала й останні кілька днів тримається на рівні 2 400 – 2 500 транспортних засобів", – зауважив речник ДПСУ Андрій Демченко.

Фото: Darek Delmanowicz/EPA

Польща

Троє новонароджених сибірських тигрів у своєму вольєрі в зоопарку в Ополе.

Фото: Krzysztof åwiderski/EPA

Аргентина

Ліонель Мессі з Аргентини під час футбольного матчу відбору на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2026 між Аргентиною та Уругваєм на стадіоні La Bombonera в Буенос-Айресі

Фото: JUAN IGNACIO RONCORONI/EPA

Велика Британія

Британський боксер Тайсон Ф'юрі й український боксер Олександр Усик зустрічаються один з одним під час пресконференції перед боксерським поєдинком "Тайсон Ф'юрі проти Олександра Усика" в Лондоні.

Фото: Tolga Akmen/EPA

Перу

Іспанець Еміліо де Хусто бореться з биком під час третьої кориди Ярмарку Володаря Чудес на площі Пласа-де-Ачо в Лімі.

Фото: Aldair Mejia/EPA

Іспанія

Захід сонця в Хінджедо, Кантабрія, північна Іспанія.

Фото: Pedro Puente Hoyos/EPA

Україна

Російські військовополонені стоять у черзі в центрі ув’язнення у Львівській області. Для російських військовополонених в Україні відкриють новий табір через їх велику кількість, повідомив 16 листопада глава Мін'юсту Денис Малюська. Близько 10 тис. грн (~250 євро) щомісяця витрачається на утримання одного російського військового, захопленого Україною, повідомляв Мін'юст навесні 2023 року.

Фото: YAKIV LIASHENKO/EPA

Пакистан

Фестиваль Дівалі. Дівчинка запалює глиняні лампадки на честь святкування фестивалю Дівалі в Гайдарабаді. Індуси в усьому світі святкують Дівалі, також відомий як фестиваль вогнів, який символізує перемогу добра над злом.

Фото: NADEEM KHAWAR/EPA

Непал

День поклоніння коровам на фестивалі Тіхар. Непальська жінка годує корову під час Гай Пуджа. Тіхар є другою за важливістю подією для непальських індусів.

Фото: NARENDRA SHRESTHA/EPA