Швейцарія

До містечка Санкт-Маргретенберг прийшла зима. Корови ходять по свіжому снігу. 

Фото: GIAN EHRENZELLER/EPA

Індія

Сотні мусульман зібралися біля святині, де зберігаються реліквії святого Урса. Момент демонстрації святих мощів.

Фото: FAROOQ KHAN/EPA

Іспанія

Масові пожежі у Валенсії спричинили масову евакуацію населення. Країною пройшовся шторм "Кіаран". Інтенсивність пожеж така сильна, що пожежні літаки тривалий час не могли поєднати зусилля, аби загасити полумʼя.

Фото: NATXO FRANCES/EPA

Італія

Прем’єр-міністр Італії Джорджія Мелоні під час пресконференції в Римі. 3 листопада Мелоні заявила, що уряд схвалив законопроєкт про конституційну реформу з пропозицією про введення прямих виборів прем’єр-міністра, описуючи план як "мати усіх реформ".

Фото: FABIO FRUSTACI/EPA

Україна

Майдан Незалежності. Чоловік не стримує сліз, стоячи біля прапорців, які встановлені на честь загиблих українських військових у російсько-українській війні.

Фото: Сергій Долженко/EPA

Мексика

Туристка розфарбувала своє обличчя під час святкування Дня мертвих у Мехіко. На святкуванні кольору, традицій і звичаїв тисячі туристів заповнили вулиці історичного центру Мехіко, щоб побачити та дізнатися про традиції та звичаї Дня мертвих з "іншого погляду", який кардинально відрізняється від інших країн.

Фото: ISAAC ESQUIVEL/EPA

Кенія

Король Великої Британії Чарльз і королева Каміла відвідують притулок для слонів Шелдрік у Найробі. Британська королева Камілла годує слоненя під час візиту до притулку для слонів Sheldrick Wildlife Trust. Це перший офіційний візит Їх Величностей до африканської країни після коронації в травні 2023 року.

Фото: LUIS TATO/POOL/EPA

Швейцарія

Виставка "Занурення. Витоки: 1949-1969" у Лозанні. Жінка позує в інсталяції "Місяць" (1968) італійського художника Фабіо Маурі.

Фото: VALENTIN FLAURAUD/EPA

Гватемала

Святкування Дня мертвих. Жінка принесла квіти на могили своїх близьких у Сантьяго Сакатепекес. Під час святкувань в країні зазвичай створюють та запускають велетенських повітряних зміїв, які, як вважають, допомагають духам знайти дорогу назад на Землю.

Фото: David Toro/EPA

США

Випробування міжконтинентальної балістичної ракети Minuteman III. Міністерство оборони Південної Кореї опублікувало фото, на якому показано заступника міністра оборонної політики Південної Кореї Хео Те Кеун (ліворуч) і Віпіна Наранга, головного заступника міністра оборони США з питань космічної політики.

Фото: YONHAP/EPA