Зміст:
  1. "Ми ремонтуємо рояль під час концерту"
  2. Про UNITED24 та нові проєкти
  3. "Люди мають зростати"
  4. "Відсутність розвитку — ціль нашого ворога"
  5. Про повернення Fedoriv Vlog і натхнення
  6. "Я жартував, що я — мільйонер-домогосподарка"

У серпні 2024 року під час лекції для студентів Стенфордського університету колишній CEO Google Ерік Шмідт розкритикував компанію за фокусування на комфорті співробітників, а не на досягненні результатів. На його думку, зосередження Google на балансі між роботою та особистим життям працівників послабило позиції компанії в розвитку штучного інтелекту.

"Шмідт сказав дуже просту річ: "Фокусуйтеся на перемозі, а не на комфорті". Це мій стан упродовж останніх 2,5 років. У нас великі творчі та бізнес-амбіції, які не забирають енергію, а додають її у процесі. Звісно, дуже відчутний дисбаланс у бік роботи, але є результати. Рухаємося вперед на зло ворогу", — каже Андрій Федорів, засновник маркетингової агенції Fedoriv Agency й інвестиційного фонду Vesna. Про професійні виклики, боротьбу з вигоранням та натхнення він розповів LIGA.Life.

"Ми ремонтуємо рояль під час концерту"

Щомісяця економічна ситуація в Україні видається дедалі складнішою, зазначає Андрій Федорів. Бізнес втрачає території, які опинилися під окупацією, магазини та склади, зруйновані внаслідок російських ракетних ударів, а головне — споживачів.

Щоб прочитати цей матеріал потрібно оформити підписку. Перейдіть до повної версії сторінки.