Емма Антонюк називає себе популяризаторкою читання. З героями своїх інтервʼю на YouTube-каналі "Це ніхто не буде дивитися" блогерка обовʼязково згадує дві й більше книги. 

Ба більше, Емма започаткувала ініціативу постачання українських книжок до бібліотек прифронтових, прикордонних сіл та містечок, а також туди, де після списання російськомовної літератури не залишилось україномовної. Нині ініціатива переросла у проєкт "Різниця Є", яку блогерка реалізує у співпраці з мережею "Книгарня Є".

У інтервʼю для YouTube-каналу LIGA.Life Емма розповіла про власну бібліотеку, улюблені книжки та шкоду російської літератури на полицях українців.

Вона також поділилась, як заробляє на YouTube, яким рекламним пропозиціям відмовляє та чи взагалі відчуває себе відомою особистістю. Окрім цього, блогерка пояснила, як ставиться до хейтерів та навіщо виставляє їхні фото у своїх сторіз. 

Про власну книжку, яку планує закінчити до 2025 року, бажаних героїв інтервʼю та типовий день із життя Емми Антонюк – дивіться у повному інтервʼю.