Фото: depositphotos.com

Німецьке місто Гельзенкірхен тимчасово перейменували на честь співачки Тейлор Свіфт, яка приїде у місто з концертами туру The Eras. Про це повідомляє Der Spiegel. 

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Ініціаторкою перейменування стала школярка Алешані Вестгофф, яка є фанаткою виконавиці. Свою пропозицію вона сформувала у вигляді петиції. Ідею підтримала голова міста Карін Велге, висловивши Алешані подяку.

Концерти Тейлор Свіфт відбудуться протягом 17-19 липня у "Фельтинс-Арені". Очікувана кількість відвідувачів – до 70 000. Нові таблички з назвою міста "Свіфткірхен" зустрічатимуть шанувальників співачки в центрі. 

На перейменуванні місто не зупинилось. Вулицями також курсує трамвай "Тейлор Свіфт", на Алеї слави зʼявилась зірка на її честь, а під час концертів у місті будуть вечірки Taylor Town з караоке. 

  • У червні 2024 року відвідувачі концертів Свіфт спричинили землетрус в Единбурзі. Інтенсивні танці натовпу призвели до того, що станції моніторингу Британської геологічної служби (BGS) зафіксували сейсмічну активність на відстані шести кілометрів від стадіону "Мюррейфілд", де відбулись три концерти співачки.