Фото: Netflix

У новому сезоні на глядачів чекають не тільки продовження інтриг, а й знайомство з трьома новими персонажами, яких зіграють Кеті Леунг (леді Арамінта Ган), Мішель Мао (Розамунд Лі) та Ізабелла Вей (Позі Лі).

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Як розповіли представники Netflix в ексклюзивному інтерв’ю Variety, четвертий сезон буде зосереджений на богемному другому синові родини Бріджертонів — Бенедикті (Люк Томпсон). Попри те, що його старші та молодші брати вже щасливо одружені, Бенедикт не поспішає брати з них приклад. Однак усе змінюється після зустрічі з таємничою Леді в срібному вбранні на маскараді його матері. Як повідомляє Variety, роль коханої Бенедикта, Софі Бек, або Леді в срібному, зіграє Єрін Ха.

Netflix також опублікував короткі біографії нових персонажів:

  • Леді Арамінта Ган (Кеті Леунг): "Двічі заміжня і двічі овдовіла, Арамінта цього сезону виводить на світ двох своїх доньок і відчуває тиск суспільства, щоб хоча б одну з них вдало видати заміж. Яскрава, прониклива та пряма, вона не сприймає загроз своєму статусу в суспільстві".

  • Розамунд Лі (Мішель Мао): "Вродлива, пихата та прагне догодити матері. Розамунд — старша донька Арамінти та її найцінніший скарб. Цього сезону вона ставить собі за мету завоювати серце Бенедикта Бріджертона і готова йти до кінця, щоб досягти свого".

  • Позі Лі (Ізабелла Вей): "Молодша сестра Розамунд, набагато добріша і щиріша. Хоча Позі також дебютує цього року, мати рідко звертає на неї увагу через її балакучість і незграбність, що часто призводить до незручних ситуацій".

До своїх ролей у четвертому сезоні також повернуться Г'ю Сакс та Емма Наомі. Зйомки відбуваються у новозбудованих декораціях у Shepperton Studios, де відтворена архітектура епохи Георгіанської та Регентської Англії: будинки, вулиці Мейфейр та інші знакові місця Лондона.

Четвертий сезон складатиметься з восьми епізодів і буде створений під керівництвом шоураннерки Джесс Браунелл, яка також виконує функції виконавчої продюсерки разом із Шондою Раймс, Бетсі Бірс, Томом Верікою та Крісом Ван Дусеном.