Фото надане глемпінг "Намети"

Вже цієї зими на ВДНГ запрацює глемпінг "Намети". Намети можна буде орендувати на сайті проєкту та ВДНГ. Глемпінг розташується в рекреаційній лісовій зоні ВДНГ. Організація глемпінгу передбачає розміщення семи модулів відпочинку, а саме наметів або "глемпів" без фундаментів на двох та більше осіб, а також простір, обладнаний всіма необхідними зручностями.

На території глемпінгу "Намети" буде створено:

"Глемпи" виконані з дерева, металу та скла. Модулі є безпечними для мешканців та довкілля, адже всередині не використовуються жодні клеєні матеріали чи речовини, що можуть виділяти шкідливі компоненти. Для утеплення в холодну пору року використовується мінвата та теплові помпи, також житлові простори облаштовані підлогою з підігрівом. У наметі є вітальня, спальня, зона для відпочинку з диванами та кріслами, а також ванна кімната і санвузол.

Відомо, що локація перебуватиме під цілодобовою охороною. Також працюватимуть адміністратор, прибиральниці, садівник і технічний персонал.

Довідка
Глемпінг — напрям "зеленого" туризму, що отримав поширення в останні десятиліття. Він поєднує в собі класичний кемпінг із готельними зручностями: у такий спосіб "глемпери" можуть відпочивати на природі з комфортними умовами. Водночас напрям передбачає невтручання і дбайливе ставлення до навколишнього середовища.