Зміст:
  1. Акапулько
  2. Шардлейк
  3. Хитрощі
  4. Справжній чоловік
  5. Зоряні війни: Оповідки про Імперію
  6. Ковчег
  7. Темна Матерія
  8. Милі ошуканки: Літня школа
  9. Бодкін
  10. Доктор Хто
  11. Бріджертони
  12. За межами
Цей травень підготував чимало цікавих прем'єр на різний смак. LIGA.Lifе розповідає про серіали, які можна буде подивитися цього місяця.

Акапулько

Дата виходу: 1 травня

Сезон: 3

Де дивитися: Apple TV+

Про що:

1984 рік. Мрія Максімо Гаярдо збувається, коли він отримує роботу в найпопулярнішому курортному готелі Акапулько. Проте незабаром він усвідомлює, що нова робота складніша, ніж йому здавалося.

Шардлейк

Дата виходу: 1 травня

Сезон: 1

Де дивитися: Disney+

Про що:

Під час розпуску монастирів за доби Тюдорів, Метью Шардлейк отримує від Томаса Кромвеля завдання розслідувати смерть комісара у віддаленому містечку Скарнсі.

Хитрощі

Дата виходу: 2 травня

Сезон: 3

Де дивитися: HBO Max

Про що:

Дебора Венс — відома комікеса і легенда Лас-Вегасу. Але час йде, її аудиторія вже не так добре реагує на її виступи, і власники казино, в якому вона проводить свої шоу, серйозно замислюються відправити актрису, що старіє, на спокій. Агент пропонує їй почати роботу з юною недосвідченою комедіанткою Авою, щоб оживити й "омолодити" матеріал. Прима комедії неохоче, але погоджується. Ава починає працювати її помічницею, допомагаючи придумувати нові жарти й оцінювати свіжим поглядом написані сценарії. Дебора ж своєю чергою стає наставницею для дівчини.

Справжній чоловік

Дата виходу: 2 травня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Зіткнувшись із невблаганними ворогами й раптовим банкрутством, магнат нерухомості з Атланти мусить знову пробиватися на вершину, поки його імперія розпадається.

Зоряні війни: Оповідки про Імперію

Дата виходу: 4 травня

Сезон: 1

Де дивитися: Disney+

Про що:

Мстива молода жінка та колишній джедай подорожують безжальною Галактичною Імперією в різні епохи, їхні різноманітні рішення визначають їх долі в галактиці, що швидко змінюється.

Ковчег

Дата виходу: 8 травня

Сезон: 2

Де дивитися: Syfy

Про що:

Екіпаж космічного корабля під назвою "Ковчег один" має проявити всі свої здібності, щоб не збитися з курсу і вижити після катастрофічної події, яка спричинила масові руйнування та загибель людей.

Темна Матерія

Дата виходу: 8 травня

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV+

Про що:

Викрадений Джейсон Дессен опиняється у своєму альтернативному житті. Щоб повернутися до реальної сімʼї, він вирушає у страшні мандри, прагнучи врятувати рідних від найжахливішого ворога — самого себе.

Милі ошуканки: Літня школа

Дата виходу: 9 травня

Сезон: 2

Де дивитися: HBO Max

Про що:

Минає двадцять років від часу трагічних подій, що трапилися в невеликому містечку Міллвуд. Тепер кількох дівчаток-підлітків мучить незнайомий лиходій. Він хоче змусити їх розплатитися за помилку, здійснену іншими героїнями в минулому.

Бодкін

Дата виходу: 9 травня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Автори подкасту розслідують давнє загадкове зникнення людей у чарівному ірландському містечку, сповненому жахливих таємниць.

Доктор Хто

Дата виходу: 11 травня

Сезон: 14

Де дивитися: BBC

Про що:

Тепер за кермом ТАРДІС опиниться британський актор Шуті Гатва, а роль його супутниці дісталася молодій англійській акторці Міллі Гібсон.

Бріджертони

Дата виходу: 16 травня

Сезон: 3

Де дивитися: Netflix

Про що:

Вісім близьких братів і сестер із родини Бріджертонів намагаються знайти любов і щастя в Лондоні.

За межами

Дата виходу: 16 травня

Сезон: 2

Де дивитися: Prime Video

Про що:

Власник ранчо, який бореться за свою землю та сім’ю, знаходить незбагненну таємницю на диких теренах Вайомінгу і змушений протистояти Великому Невідомому на неприборканому американському Заході.