Зміст:
  1. Figurat – Vse Odno
  2. adm:t, Tember Blanche – метаморфосінь
  3. пропаща сила – сусіди знизу
  4. Rohata Zhaba – Темно-зелений хвойний кущ (з павутинкою)
  5. Відчай – Безлика істота
  6. temstime – бруд
  7. Prokat Kaset – Не здолати нас!

Перший тиждень липня приніс багато релізів, чимало з яких є нагадуванням про майбутній альбом. LIGA.Life розповідає про дебютний альбом Figurat, спільну композицію від adm:t та Tember Blanche на вірш Максима Кривцова, а також ламповий інді-рок від пропаща сила.

Figurat – Vse Odno

Жанр релізу: інді-поп.
Дата релізу: 05.07.2024.

Дмитро Алєксєєнко ще з червня нагадав про себе, анонсувавши свій дебютний альбом Vse Odno. Під незвичний та нетиповий звук Figurat рефлексує на тему фальшивості та удаваності, які у складні часи стають гострішими. Крім трьох раніше виданих синглів Vybach, Soboyu, Potim та акустичної версії на першу пісню, до альбому увійшли три нові композиції, зокрема фіт із Monoohm.

Loading...

adm:t, Tember Blanche – метаморфосінь

Жанр релізу: інді, фолк.
Дата релізу: 03.07.2024.

Спільна композиція гурту adm:t та дуету Tember Blanche на слова поета Максима Кривцова, який загинув у січні 2024 року.

Композиції "метаморфосінь" та "Завтра?" репрезентують творчість військового поета. Також до першої композиції є дві версії – звичайна та акустична. 

Loading...

пропаща сила – сусіди знизу

Жанр релізу: інді-рок, альтернативний рок.
Дата релізу: 05.07.2024.

Гурт "пропаща сила" після атмосферного синглу "Сирець" повертається з новою піснею, що увійде до дебютного альбому. Його реліз заплановано на кінець цього року. "сусіди знизу" оповість про палку любов, яка інколи допікає сусідам. Це легкий інді-рок з ламповою лірикою про буденність.

Loading...

Rohata Zhaba – Темно-зелений хвойний кущ (з павутинкою)

Жанр релізу: кантрі, фолк.
Дата релізу: 05.07.2024.

Харківський кантрі-фолкгурт Rohata Zhaba продовжує доповнювати мальовничий та міфічний світ, яким блукає Жабеня. Пісня виконана у звичному для проєкту жанрі кантрі-фолк. Вона повністю занурить слухача у спокій та дасть змогу перепочити від складної ходи.

Loading...

Відчай – Безлика істота

Жанр релізу: альтернативний рок.
Дата релізу: 05.07.2024.

Виконавець "Відчай" після серії експериментальних синглів та спільних робіт з іншими виконавцями анонсує новий альбом, який ідейно буде продовженням дебютного повноформатнику "УППА". 

"Безлика істота" оповість про важкий стан, коли фізичне перенавантаження та моральний тиск стають рутиною та позбавляють віри у кращі часи. Під нотки нойз-року розкривається відвертий монолог людини, яка втомилася та втратила віру у себе.

Loading...

temstime – бруд

Жанр релізу: електропоп.
Дата релізу: 05.07.2024.

Музичний проєкт з естетикою 1990-х та 2000-х анонсує перший сингл із майбутнього альбому. У своїй творчості автор додає психоделічну естетику у поєднанні з сучасною лірикою.

"бруд" розповість про внутрішню боротьбу та опір брудному світу, у якому все і всі намагаються знівечити особистість та зробити її частиною хаосу. Автор запевняє слухача: ніхто та ніщо не зможе змінити його справжній шлях.

Loading...

Prokat Kaset – Не здолати нас!

Жанр релізу: емо-рок, мідвест-емо, математичний рок.
Дата релізу: 05.07.2024.

Емо-гурт Prokat Kaset має активну концертну діяльність, проте на стримінгових сервісах видав лише декілька синглів.

Новий сингл "Не здолати нас!" наголосить на найважливіших та необхідних рисах кожної людини – це стійкість та незламність.

Loading...