Зміст:
  1. СТРУКТУРА ЩАСТЯ – Тривожний
  2. аппекс – СНТТК
  3. NANA, XXV кадр – брудно
  4. левко, завірюга – проблеми
  5. POPIL – Всі дев’ять життів з тобою
  6. Околиця – МОКРИМИ П’ЯНИМИ
  7. Delirium – Санація

Третій тиждень липня приніс чимало релізів, деякі з них є першими від виконавців за весь рік. LIGA.Life розповідає про новий сингл від "Структура щастя", електроальбом від аппекс та спільний сингл від NANA та "XXV кадр".

СТРУКТУРА ЩАСТЯ – Тривожний

Жанр релізу: електроніка.
Дата релізу: 19.07.2024.

Після довготривалої перерви проєкт "Структура щастя" повертається до музичного простору з новим матеріалом та анонсом мініальбому, який оповідатиме про типи прив’язаності у стосунках.

"Тривожний" емоційно передає один із цих типів. Це ретрансляція стрімкого потоку думок, який головна героїня намагається контролювати, але не може. Сингл виконано у звичних для виконавиці координатах електроніки, яка сформувалася ще з дебютного альбому.

Loading...

аппекс – СНТТК

Жанр релізу: хаус, техно, синтвейв, електроніка.
Дата релізу: 16.07.2024.

Виконавець аппекс видав новий альбом, що ідейно висвітлює новий творчий етап з власними внутрішніми переконаннями.

СНТТК пропонує вирушити у подорож чорним космосом, що обплутаний павутиною оптоволоконних дротів. Створений у співавторсті з Віталієм Заобрієвим, лонгплей занурює у планомірну суміш хаусу, техно та синтвейву.

Loading...

NANA, XXV кадр – брудно

Жанр релізу: поп, латино-поп, електроніка.
Дата релізу: 19.07.2024.

Виконавиця NANA публікує другий сингл зі свого дебютного альбому, вихід якого відбудеться незабаром. Це перша колаборація артистки з іншим виконавцем.

Пісня "брудно" оповідає про надприродну пристрасть, нестримні бажання та палке кохання. Це одна із багатьох спроб розірвати шаблон рутинності, який відволікає та не дає перепочити.

Loading...

левко, завірюга – проблеми

Жанр релізу: панк, інді-рок.
Дата релізу: 19.07.2024.

Після різкої зміни стилю та жанрових елементів левко вирішує об’єднатися з іншим панк-проєктом для повноцінного розкриття різних варіантів розв'язання проблем.

"проблеми" – про повноцінну анігіляцію та деструкцію центру загрози без зайвої інвестиції часу на втечу, ігнорування чи аналіз. Панкова жанровість додає цій пісні особливої атмосфери, яка подовжується не менш зухвалим текстом від двох проєктів, що вже встигли закріпитися на інді-сцені.

Loading...

POPIL – Всі дев’ять життів з тобою

Жанр релізу: сіті-поп, поп.
Дата релізу: 19.07.2024.

Одеський проєкт POPIL після атмосферних лонгплеїв "Спогади та сни" та "Обійми туманів" нагадує про себе не менш романтичним сіті-попом про важливість кожної миті, проведеної з дорогими людьми.

У пісні "Всі дев’ять життів з тобою" автор уявляє себе котом, що зустрів на вулиці свого друга. Проте хай би якою була приємною ця зустріч, герой вимушений прощатися з ним, хоча серцем він готовий бути зі знайомим усі свої дев’ять життів.

Loading...

Околиця – МОКРИМИ П’ЯНИМИ

Жанр релізу: R&B, соул.
Дата релізу: 19.07.2024.

Одеська виконавиця Околиця вирішила поекспериментувати та видати сингл з більш інтимними та відвертими мотивами.

"МОКРИМИ П’ЯНИМИ", виконаний у жанрі R&B та соул,  пропонує зануритися в історію, описану у червоно-чорних тонах.

Loading...

Delirium – Санація

Жанр релізу: постпанк, альтернативний рок.
Дата релізу: 19.07.2024.

Постпанк-проєкт Delirium також взяв перерву на рік та нагадує про себе новим синглом.

Сингл "Санація" – історія про людину, що вимушена існувати далеко від дому в оточенні незнайомих людей та міст. На сьогодні такі події почастішали через війну. Тому гурт вирішив розглянути все це через чорно-білу лінзу постпанку.

Loading...