Кадр з кліпу "Гей, соколи"

Українські виконавці Олександр Пономарьов і Михайло Хома (Dzidzio) представили свою версію популярної пісні "Гей, соколи". Пісня увійшла до альбому українських народних пісень "ДНК".

Зазначається, що всі кошти від придбання цього твору, а також інших творів в рамках проєкту "ДНК", будуть перераховані до фонду UNITED 24 та підуть на допомогу Україні.

"Гей, соколи!" – пісня, популярна в Україні, Польщі, Чехії, Словаччині, Білорусі та Литві. Згідно з версією деяких польських дослідників, пісня була популярною серед польських вояків в часи Другої світової війни та Польсько-радянської війни 1920 року, де частина бойових дій велася також на Заході України. 

Також у суботу, 11 березня, у КВЦ Парковий відбудеться благодійна вечеря з Олександром Пономарьовим і Михайлом Хомою (Dzidzio), де виконавці заспівають "Гей, соколи". Ведучим вечора буде Юрій Горбунов. Вони об'єднали зусилля, щоб зібрати кошти на дрони та пікапи для українських захисників під Бахмутом та на сході України. Також організатори підготували благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок й митців.