Зі зйомок серіалу Добровольці. Фото пресслужби ICTV

Український режисер Ахтем Сеітаблаєв зняв детективний екшн-серіал "Доброволець". Це – патріотичний бойовик про захисників України, який торік виграв грант від Українського культурного фонду.

У центрі сюжету – доброволець, колишній командир роти розвідки Дмитро Кравченко, розповідає пресслужба каналу.

На війні під час виконання бойового завдання загинула вся команда головного героя, і лише йому вдалося вижити. Дмитро важко це проживає і намагається адаптуватися до життя на мирній території, й не припиняє свою боротьбу за Україну.

Дізнавшись, що у Києві готують теракт, він разом з командою добровольців спробує спіймати організаторів злочинної змови.

Кадр з серіалу

Ахтем Сеітаблаєв, взявся за режисуру стрічки через актуальність сценарію: "Коли цей сценарій потрапив до мене, у мене виникло відчуття, що це якраз та територія, на якій ми можемо поговорити на досить серйозні теми".

Добровольця Дмитра зіграв український актор, учасник АТО 2014-2015 років, Олег Шульга, відомий за головною роллю у фільмі "Позивний "Бандерас".

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для український родин

Серіал став першою кінороботою шоумена Ігоря Кондратюка. Він став продюсером спільно з Іванною Дядюрою.

Проєкт підтримує Veteran Hub, ГО відкрила гарячу лінію підтримки для захисників України і їхніх сімей. Контакти вказані в серіях "Добровольця" – 067 348 28 68. Кожен ветеран може отримати безкоштовні послуги психолога, юриста, кейс-менеджера, звернутися за допомогою по працевлаштуванню та отримати інші консультації. 

оператор Олексій Ламах, режисер Ахтем Сеітаблаєв, продюсер Ігор Кондратюк.JPG
Рома Мацюта – головний антагоніст
Кадр з серіалу Добровольці.JPG