Благодійний збір: огорни теплом тих, хто немає родинної підтримки

На правах реклами

Благодійний фонд Let’s help, який вже понад 7 років опікується літніми людьми, збирає кошти на закупівлю індивідуальних "зимових комплектів" речей для самотніх бабунь та дідунь.  

Благодійний збір "Огорни теплом" це – можливість подарувати тепло стареньким, які залишились зовсім самі та проживають у геріатричних будинках. Комплект теплих речей складатиметься з жилетки, капців на овчині або шерстяних чи ангорових шкарпеток, ковдри або шерстяного пледа. Остаточний склад індивідуального комплекту, за словами представників фонду Let’s help, буде залежати від кількості зібраних коштів та наявності перелічених речей на момент закупівлі. 

Благодійний збір: огорни теплом тих, хто немає родинної підтримки

"Наша мета – забезпечити мінімум 1000 бабунь та дідунь індивідуальними комплектами теплих речей, аби старенькі почувались комфортно взимку. Першочергово ми будемо доставляти зимові речі в регіони, де наразі найгірша ситуація з фінансуванням пансіонатів, а також куди переїздять на тимчасове перебування одинокі літні люди з окупованих регіонів чи населених пунктів, де активно ведуться обстріли" – уточнює операційна директорка фонду Let’s help Вікторія Марушевська. 

За словами працівників фонду, середня вартість набору становить близько 700 гривень і може змінюватись на момент покупки в залежності від ринкової вартості та наявності потрібних речей. 

Благодійний збір: огорни теплом тих, хто немає родинної підтримки

Через повномасштабне вторгнення росії кількість нужденних шалено зросла, і держава фізично не встигає вчасно охопити всі сфери належним чином. Одиноким стареньким залишається сподіватися лише на підтримку волонтерів та небайдужих людей. 

Благодійний фонд "Let's help" з 2015 року системно та різносторонньо підтримує літніх людей. Під опікою фонду знаходяться 127 геріатричні пансіонати та 15 000 пенсіонерів у 10 областях України. Мета фонду – забезпечити гідну старість в Україні. А головне завдання на теперішній час, коли росія продовжує стріляти ракетами по Україні, підготувати пансіонати до зимового періоду та забезпечити стареньким комфортні умови життя під час війни.  

Приєднуйтесь до благодійного збору на офіційному сайті Let’s help. Огорнімо теплом тих, хто не має родинної підтримки!