Благодійний фонд Let’s help відвідав евакуйованих жителів Сумського пансіонату

На правах реклами

1 жовтня, в міжнародний день літніх людей, Благодійний Фонд Let’s help навідався до Кролевецького пансіонату, куди була евакуйована частина мешканців з Сумського геріатричного закладу.

Нагадаємо, що 19 вересня російська авіабомба влучила в приміщення Сумського пансіонату, де перебувала 221 людина. Мешканців розселили у найближчі пансіонати, один з яких – Кролевецький.

БФ Let’s help з 19 жовтня постійно на зв'язку з як постраждалим пансіонатом, так і з приймаючими в себе евакуйованих людей. Кажуть, найперше, з чим потрібна була допомога – засоби гігієни. Їх Let’s help передав у перші дні, у кількості 104 упаковки (26 ящиків, 347 кг).

Благодійний фонд Let’s help відвідав евакуйованих жителів Сумського пансіонату

Благодійний фонд Let’s help також закупив на 80 746 гривень для евакуйованих мешканців новий одяг: фланелеві рубашки, велюрові халати та сорочки. Також до допомоги постраждалим через благодійний фонд доєдналися компанія "DoDo socks", які передали 54 пари шкарпеток та компанія "УкрПродукт", які передали печиво та солодкі батончики. Все це команда Let’s help особисто вручила бабуням та дідуням 1 жовтня.

Благодійний фонд Let’s help відвідав евакуйованих жителів Сумського пансіонату

"Люди потребують буквально все: від кімнатних капців та спідньої білизни до зимової куртки та взуття. Ми закупили вже частину одягу для Кролевецького пансіонату, але це далеко не все, що потрібно! Наразі шукаємо донорів та закликаємо приєднуватись усіх небуйдужих, аби скоріше закрити запити. Ми просто не можемо собі дозволити, аби евакуйовані бабуні та дідуні в холодну пору року залишились без необхідних речей! Стрес – переїхати в інший пансіонат. Залишитись без нічого – це просто біда! Мусимо докласти максимум зусиль аби допомогти їм!" – розповідає Наталія Макєєва, менеджерка програми "Гідна Старість" в Благодійному Фонді Let’s help.

За словами працівників фонду, наразі вдалось закупити лише 20% від запитів, які надійшли від евакуйованих людей. Наразі БФ Let’s help збирає кошти для евакуйованих в Синівський та Кролевецькі пансіонати.

Благодійний фонд Let’s help відвідав евакуйованих жителів Сумського пансіонату

Збір вже відкрили на сайті фонду і просять приєднатись кожного небайдужого будь-якою комфортною сумою. Адже великі добрі справи складаються з маленьких внесків в тому числі!

Тож, якщо ви не байдужі до проблем самотніх бабунь та дідунь, заходьте на сайт та донатьте, аби одинокі літні люди мали Гідну Старість.