Disney планує зняти продовження фільму "Чаклунка"
Фото: Walt Disney

Американська акторка Анджеліна Джолі підтвердила, що розробляється третя частина фільму "Чаклунка", в якій вона повернеться в ролі культової лиходійки Діснея, Малефісенти. Про це вона сказала в інтерв'ю The Wall Street Journal.

Відомо, що акторка вже офіційно підписала контракт на головну роль у третьому фантазійному фільмі "Чаклунка". Більше деталей Джолі не розкрила, тому наразі не відомо, хто долучиться до неї в акторському складі й коли розпочнеться знімання.

Водночас в інтерв’ю Джолі натякнула, що хоче назавжди залишити акторську кар’єру, повідомивши, що планує покинути "нездоровий" Лос-Анджелес і "проводити більше часу" в Камбоджі.

"Чаклунка" — пригодницько-драматичний фільм, знятий режисером Робертом Стромбергом. Стрічка, заснована на казці Шарля Перро "Спляча красуня", оповідається через перспективу погляду титулованої злої феї.

Головні ролі зіграли Анджеліна Джолі й Ель Феннінг. Прем'єра фільму відбулася 28 травня 2014 року. Тоді фільм мав величезний комерційний успіх для Disney, зібравши 758 мільйонів доларів у світовому прокаті. "Чаклунка" також була номінована на 87-й церемонії вручення премії Оскар за найкращий дизайн костюмів.

У 2019 році вийшло продовження — "Чаклунка: Повелителька темряви".