Дивіться трейлер до фільму про паралізованого дублера Редкліффа з "Гаррі Поттера" – відео
Фото: HBO

HBO випустив трейлер до документального фільму про Девіда Голмса — дублера Деніела Редкліффа, якого паралізувало після нещасного випадку на знімальному майданчику під час зйомок "Гаррі Поттера". Про це повідомило The Variety.

Виробництвом стрічки займаються Sky та HBO Documentary Films. Зокрема, Редкліфф виступив виконавчим продюсером фільму. 

Відомо, що Голмс був дублером Редкліффа впродовж усієї серії фільмів до першої частини "Смертельних реліквій", коли під час постановки одного з трюків його відкинуло вибухом на землю, після чого він залишився паралізованим від грудей донизу.

Документалка отримала назву "Девід Голмс: Хлопчик, що вижив". Стрічка вийде на екрани 15 листопада.

У Sky документальний фільм описують як "історію дорослішання каскадера Девіда Голмса, видатного гімнаста-підлітка з Ессекса, Англія, якого обрали на роль дублера Деніела Редкліффа у першому фільмі про Гаррі Поттера, коли Деніелу було лише одинадцять років".

У стрічці будуть представлені особисті кадри, зняті протягом останнього десятиліття, залаштункові матеріали каскадерської роботи Голмса, сцени його теперішнього життя. А також будуть інтервʼю з ним, Редкліффом, друзями, родиною і колегами.

Зазначається, що фільм відображає універсальні теми життя з труднощами, дорослішанням і зв’язками, які об’єднують людей.