Дивіться трейлер до серіалу "Джентльмени" від Гая Річі
Фото: Christopher Rafael / Netflix

Netflix випустив офіційний трейлер до серіалу "Джентльмени" Ґая Річі, заснованого на однойменному фільмі режисера, який вийшов у 2019 році з Меттью Макконагей в головній ролі.

В трейлері представлені нові персонажі у всесвіті "Джентльменів", а головного персонажа герцога Холстеда в серіалі зіграє зірка "Білого лотоса" Тео Джеймс. Усі вісім епізодів проєкту вийдуть на стримінгу у березні 2024 року. 

Сюжет розповідає про Едді Горнімана, який успадкував чималий маєток від свого англійського батька-аристократа і став новим герцогом Холстедським. Згодом він дізнається, що ця земля стала частиною імперії Мікі Пірсона з вирощування марихуани.

Едді намагається "вирвати свою родину з лап злочинного світу", тому зіграє з гангстерами в їхню ж гру. Однак "коли його затягує кримінальний світ, він починає знаходити смак до нього".

У головних ролях також знімаються Вінні Джонс, Джоелі Річардсон, Кая Скоделаріо, Даніель Інгс, Джанкарло Еспозіто, Пітер Серафінович і Макс Біслі.

Гай Річі виступив шоуранером, співавтором сценарію, виконавчим продюсером, а також режисером перших двох епізодів.  "Світ "Джентльменів" — це частина мене. Ми з нетерпінням чекаємо можливості повернути шанувальників у той світ, представити нових персонажів та їхні історії, і я залюбки робитиму це з надзвичайно талановитим акторським складом", — розповів Річі.