Дженіфер Лопес в новому кліпі виходить заміж у сукні українського бренду Frolov
Кадр з кліпу

Американська співачка й акторка Дженіфер Лопес з'явилася у весільній сукні від українського дизайнера FROLOV в у новому кліпі до пісні Can't Get Enough.

Корсетна сукня, декорована вирізами у формі сердець, була представлена на Тижні моди в Лондоні в колекції осінь-зима 2023−2024. Одразу після показу вбрання забронювали стилісти Дженніфер Лопес.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений FROLOV (@frolovheart)

"Я надавав цьому образу особливого значення. Сукня для Дженніфер унікальна, вона досі існує в єдиному екземплярі й має два знакові вирізи бренду у формі серця. Також оздоблена великою кількістю ручної вишивки кристалами", — каже засновник і креативний директор Frolov Іван Фролов.

"Can't Get Enough" є першим релізом з майбутнього дев'ятого студійного альбому Лопес This Is Me...Now, який вийде 16 лютого. Зокрема, того ж дня вийде фільм This Is Me...Now: A Love Story.

Стрічка стане "музичним і візуальним переосмисленням її публічного любовного життя", яка буде "оповідальною, інтимною, рефлексивною, сексуальною, смішною і дуже цікавою". Сценаристами фільму також виступили теперішній чоловік співачки 51-річний Бен Аффлек і Мет Волтон.