Ель Фаннінг і Ніколь Кідман зіграють у мінісеріалі про OnlyFans
Фото: Guillaume Horcajuelo / EPA

Apple TV+ та студія A24 розробляють серіальну адаптацію майбутнього роману письменниці Руфі Торп Margo’s Got Money Troubles ("У Марго проблеми з грошима"), реліз якого відбудеться 13 червня, пише Deadline.

Головні ролі у серіалі зіграють Ель Фаннінг і Ніколь Кідман. Мінісеріал матиме вісім серій. Однак наразі невідомо, коли відбудеться премʼєра стрічки.

Сюжет роману розгортається навколо Марго Міллет (Ель Феннінг) — доньки офіціантки закладу швидкого харчування Hooters (Ніколь Кідман) та колишнього професійного рестлера. Марго трохи за 20 років і вона безробітна мати-одиначка, яка намагається зводити кінці з кінцями й знаходиться на межі виселення з квартири.

Несподівано на порозі будинку з’являється її батько, Джинкс, і просить переїхати до неї, вона погоджується в обмін на допомогу з доглядом за дитиною.

Тоді Марго запускає акаунт на OnlyFans як експеримент. З часом вона розуміє, що може адаптувати деякі поради Джинкса зі світу реслінгу, наприклад, як створити привабливий для аудиторії образ, та досягає шаленого успіху.

"Чи може це бути відповіддю на всі проблеми Марго, чи інтернет-слава має надто високу ціну?" — йдеться в синопсисі.

Сценарій доручено Девіду Е. Келлі. Він також виступить шоуранером і виконавчим продюсером — у компанії з Ель та Дакотою Фаннінг, Ніколь Кідман, Бріттані Каган Ворд, Метью Тінкером та Чеком Проппером.

"У Марго проблеми з грошима" — це четверта спільна робота Кідман і Келлі. Раніше вони працювали разом над серіалами "Велика маленька брехня" та "Знищення" на HBO та "Дев’ятеро цілковитих незнайомців" на Hulu.