Марго Роббі зʼявилася на пресконференції в піжамі від українського бренду — фото
Фото: barbiethemovie / Instagram

33-річна голлівудська акторка Марго Роббі, що зіграла головну роль у фільмі "Барбі", зʼявилася на публіці в піжамі від українського бренду Sleeper.

Зірка одягнула рожевий комплект із пірʼям для спеціального показу фільму та пресконференції в Лос-Анджелесі, що відбулися у неділю, 19 листопада. Свій образ Роббі доповнила плетеною сумкою та рожевими мюлями.

Фото: Sleeper / Instagram
Фото: Sleeper / Instagram

Піжамний комплект виготовлений із м'якої віскози, з еластичним поясом і перламутровими ґудзиками. Вільна посадка та пір'я, що відстібається, додають елегантності та грайливості, роблять піжаму чудовим варіантом як для повсякденних образів, так і особливих виходів.

Фото: barbiethemovie / Instagram
Фото: barbiethemovie / Instagram

Раніше рожеву піжаму від Sleeper обрали костюмери фільму "Барбі" для знімання однієї зі сцен за участю Ісси Рей у ролі Барбі-президента.

А також цей комплект від українського бренду одягали Кейт Мосс, Сьюкі Вотерхаус, Алекса Чанг, Кендалл Дженер, Лена Данем, Кортні Кардаш’ян, Ані-Тейлор Джой, Єва Чен, Періс Гілтон. Зокрема, піжама з’являлась на екранах у серіалах "І просто так", "Емілі в Парижі" та "Герцогиня".