Михайло Поплавський йде з посади ректора КНУКіМ
Фото: facebook Михайла Поплавського

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський оголосив, що йде з посади ректора. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Поплавський каже, що хоче передати повноваження молодому наступнику, а сам готовий бути головою Вченої ради та допомагати.

"21 квітня — 30 років, як я очолюю легендарний Університет культури! Головне для кожного артиста: своєчасно піти зі сцени під оплески! Я хочу передати повноваження молодому ректору і бути головою Вченої ради, допомагати", — написав Поплавський.

За його словами, завжди має бути межа і почуття міри.

"Університет майбутнього — це моя мрія, яку ми реалізовуємо разом з командою. Я бажаю кожному пройти свій український шлях", — додав співаючий ректор.

Михайло Поплавський очолив Університет культури у 1993 році, став наймолодшим ректором України. За 30 років він перетворив маловідомий виш із двома факультетами на один з провідних закладів вищої освіти культури та мистецтв у країні, а також створив проєкт "Співаючий ректор".

Наразі в університеті працюють вісім факультетів, навчання студентів відбувається в інноваційних лабораторіях та сучасних навчальних аудиторіях.