Музей ретроавтомобілів "Колеса історії" відкриють у Києві
Фото: Музей "Колеса Історії"

20 квітня в Києві відкриють унікальний музей ретро-техніки "Колеса исторії". В музеї буде представлено понад 100 автомобілів і мотоциклів, кожен з яких має власну історію. Про це повідомляють на сайті музею.

"Особливість музею полягає в тому, що всі експонати "живі" й перебувають у стані "на ходу". Одна частина ідеально збережена, так звані "капсули часу", друга знаходиться у повністю оригінальному стані з деякими відбитками часу і випробувань експлуатації, а третя — ретельно відреставрована", – пишуть організатори.

Окрім техніки будуть представлені різноманітні артефакти минулих епох, серед них: радіоприймачі, магнітофони, старовинні патефони й телевізори.

Також у музеї працюватиме кав’ярня та сувенірна крамниця. Там можна буде проводити корпоративні заходи, презентації чи конференції.

Музей планували відкрити ще навесні 2022 року. Він буде працювати за адресою вулиця Малинська, 1 у місцевості Новобіличі (Святошинський район).

Музей "Колеса історії" буде відкритий щотижня з п’ятниці до неділі включно, з 10:00 до 17:00. За словами організаторів, придбати квитки можна на сайті або безпосередньо на місці.