На перший концерт Klavdia Petrivna розкупили 2000 квитків за одну годину
Фото: klavdia_petrivna

Анонімна виконавиця Klavdia Petrivna проведе перший та єдиний у цьому році сольний концерт у Палаці спорту. Близько 2000 квитків розкупили за першу годину продажу. Про це стало відомо із сайту Concert.ua.

На сайті продажу квитків утворилась електронна черга через велику кількість охочих потрапити на концерт.

"Наживо пролунають треки від артистки, яка підкорила тисячі сердець шанувальників своїми феноменальними та іронічними синглами "Знайди мене" та "Імператори", меланхолійнішими піснями "Бережи мене" та "Я щаслива (Лікарі кажуть)", які зайняли перші позиції в топчартах та стали хітами", – зазначають на Concert.ua.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Klavdia Petrivna (@klavdia_petrivna)

Концерт відбудеться 30 серпня у Палаці Спорту. Вартість квитків - від 499 гривень до 949 гривень.

Klavdia Petrivna — українська співачка, яка зберігає анонімність. Виконавиця змогла набрати швидкої популярності через TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. На початку 2024 року Klavdia Petrivna очолила чарти українських радіостанцій із піснею "Знайди мене".

Анонімність співачки не раз намагались відкрити, висловлюючи думку, що це досвідчена жінка 35-40 років, а інші говорили, що це молода дівчина.

Серед слухачів української виконавиці існує дві теорії, перші говорять, що за дівчиною в капелюсі ховається 18-річна Соломія Опришко, яка родом зі Львівщини та навчається в музичному коледжі.

Інші ж стверджують, що це вже відома виконавиця Маша Кондратенко.