Олімпіада-2024. Коментатора  Eurosport звільнили через зауваження щодо плавчинь
Фото: EPA

Коментатора Олімпійських ігор у Парижі Боба Балларда звільнили з посади після його зауваження щодо австралійських плавчинь під час жіночої командної естафети 4*100 метрів вільним стилем. 

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Про це повідомило видання Variety з посиланням на телеканал Eurosport, де працював Баллард. 

Коментуючи перемогу австралійської жіночої команди, яка 27 липня обіграла представниць Китаю та США, а також встановила олімпійський рекорд запливу з часом 3:28:92, Боб Баллард сказав:

"Що ж, жінки лише фінішують. Ви знаєте, які жінки: вештаються навколо, роблячи собі макіяж". 

Співкоментаторка Балларда Ліззі Сіммондс відреагувала на його зауваження словами: "Обурливо, Бобе. Деякі чоловіки теж так роблять?". На що чоловік розсміявся. 

Утім, відео з коментуванням Балларда стало вірусним. Його фраза обурила користувачів соціальних мереж, на що, зрештою відреагував телеканал Eurosport. У коментарі Variety компанія підтвердила, що звільнила коментатора. 

Сам Баллард на цю ситуацію відреагував у соціальній мережі X: 

"Коментарі, які я зробив під час перемоги австралійської команди в естафеті вільним стилем у суботу, викликали певну образу. У мене ніколи не було наміру засмутити чи принизити когось. І якщо я це зробив, я прошу вибачення. Я великий прихильник жіночого спорту. Я буду дуже сумувати за командою Eurosport і бажаю їм усього найкращого для решти Олімпіади. Надалі жодних коментарів не буде".