Що ви знаєте про паралімпійський спорт в Україні? Тест

На правах реклами

У 1996 році українські спортсмени з інвалідністю вперше виступили на Паралімпійських іграх і відтоді Україна не пропустила жодної Паралімпіади.

За 25 років українські паралімпійці загалом здобули 464 медалі. 

Українські спортсмени, які беруть участь в Паралімпійських іграх, славляться своєю витривалістю, незламною силою духу й жагою до перемоги. Вони представлені у багатьох літніх та зимових видах спорту.

Чи добре ви обізнані про паралімпійські види спорту та українських паралімпійців? Проходьте тест від міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation аби перевірити себе та дізнатися більше про Паралімпіаду.

Ви знаєте про паралімпійські види спорту майже все. Можливо, це не просто глядацький інтерес? Дізнавайтеся більше про ініціативи Parimatch Foundation, якщо цікавлять інклюзивні заняття спортом в Україні. 

Це був фінальний матеріал спецпроєкту "Вони можуть", який ми робили спільно з міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation

Про те, як Фонд допомагає юним спортсменам з інвалідністю досягти успіху й одного дня отримати паралімпійську медаль, читайте у наших попередніх матеріалах.

Фото надані  Національним паралімпійським комітетом України