Сергій Бабкін випустив пісню "Зрада" після скандалу про співпрацю з росіянами
Фото: Сергій Бабкін / Facebook

Український музикант Сергій Бабкін випустив пісню "Зрада", присвячену людям, які під час повномасштабної війни нібито намагаються у будь-яких діях оточення знайти "зраду".

На обкладинці пісні зображений сам Сергій Бабкін, увесь розписаний словом "зрада". У треку він співає про українців, які ображають одне одного за "випадкові" російські слова, перегляд контенту з Росії, відсутність постів про війну, купівлю дорогих брендів під час повномасштабного вторгнення тощо.

"А чи не заплуталися ми, рідні, у термінах?
А чи не зазираємо таким чином у темряву?
Чи не надто забагато сил
Іде заради зради?
Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо", — йдеться у приспіві.

Наразі дописи з піснею видалили в Instagram та Facebook через "мову ворожнечі". Трек можна послухати на YouTube.

Нещодавно видання "Слух" дослідило, що благодійні концерти Сергія Бабкіна та 5ʼnizza організовуються за посередництва російських промоутера Somewhere Show і квиткового оператора Ticketscloud.

Сніжана Бабкіна, директорка Сергія Бабкіна та гурту 5’nizza, тоді виданню зазначила, що краще проводити концерти та збирати кошти для військових, ніж "з'ясовувати, в якій країні раніше жили організатори або чи має квитковий оператор представництво у РФ".

"Співаючи "зрада, коли виїхав із країни грати концерти", Сергій Бабкін маніпулює. Це пересмикування фактів і спроба дистанціюватися від відповідальності за участь росіян в організації європейських концертів. Компанія Ticketscloud, яка продає квитки на концерти 5’nizza за кордоном, має представництво у Росії й заснована росіянином, а отже, платить податки російській федерації", — повідомив головний редактор видання "Слух" Макс Чухліб.