Створено безкоштовну аудіоантологію "доДому" з творами 30 українських письменників
Римма Зюбіна на записі аудіоантології "доДому". Фото: LitCom

Книжковий сервіс LitCom випустив аудіоантологію "доДому" з віршами 30 найвідоміших українських письменників і письменниць сучасності. Про це пише LitCom у своїх соцмережах.

До збірки увійшли сучасні тексти українських поетів, присвячені "дому". Головна тема поетичної аудіоантології — бажання та потреба в затишку та безпеці, тривога через страх втрати, туга за домом і мрія про повернення.

"Поезія рятує і підтримує навіть після страшних обстрілів. Тому аудіоантологія "доДому" доступна безплатно і завжди у вас під рукою", – зазначають автори "доДому".

Начитуванням творів займалися актори театру і кіно Римма Зюбіна та Олексій Гнатковський.

До збірки увійшли твори Сергія Жадана, Катерини Калитко, Юрія Андруховича, Мар’яни Савки, Дмитра Лазуткіна, Ольги Ольхової, Ярини Чорногуз, Максима Кривцова, Сергія "Колос" Мартинюка, Галини Крук та інших. А спеціально для антології LitCom бонус-трек начитала авторка вірша – Оксана Забужко.

Спецреліз проєкту "доДому" відбувається з нагоди Національного тижня читання поезії 2024 року. Антологія доступна в застосунку у вільному доступі. Для прослуховування збірки потрібно лише завантажити застосунок.