У Києві водійка й пасажири тролейбуса накинулися на хлопця з велосипедом: деталі скандалу
Фото: Олексій Кушка

В Києві водійка тролейбуса зупинила рейс та вимагала від хлопця з велосипедом покинути громадський транспорт, адже він не може з ним заходити у салон. Про це повідомив підприємець Олексій Кушка.

Підприємцю вдалося відшукати героя ролика, ним виявився 13-річний Тимофій. Хлопець хотів повернути велосипед своєму дядьку, у якого позичав його напередодні. Оскільки у велосипеда були спущені колеса, Тимофій вирішив скористуватися тролейбусом 37-го маршруту.

Водійка спочатку не пустила його у салон, та хлопець прочитав правила перевезень і наздогнав тролейбус на спущених колесах. Велосипедист намагався пояснити, що в правилах нічого не сказано про те, що не можна їхати у громадському транспорті з велосипедом. Однак водійка продовжувала виганяти його з тролейбуса. 

Пасажири також накинулися на містянина, адже водійка не продовжувала рух під час суперечки, яка тривала "7-10 хв". Вони на підвищених тонах просили хлопця покинути тролейбус.

Кушка зустрівся з Тимофієм та подарував йому новий велосипед, а також пообіцяв хлопцю роботу у своїй компанії.

Фото: Олексій Кушка
Фото: Олексій Кушка

"Він молодець, бо протистояв більшій кількості людей і оперував законом.
Не побоявся йти проти майже всіх, маючи незручну позицію", — написав Олексій. 

Водночас підприємець звернувся до Департаменту транспортної інфраструктури КМДА з проханням пояснити дії водія тролейбуса.