У кінотеатрі "Жовтень" покажуть фільм про українських партизанів
Кадр з фільму "Нескорені. Українські партизани"

12 квітня у київському кінотеатрі "Жовтень" покажуть документальну стрічку "‎Нескорені. Українські партизани". Гроші, зібрані на прем’єрі, підуть у фонд Freedom & Humanity на закупівлю ліхтарів для ППО.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Фільм розповідає реальні історії українців, які чинять рух опору на тимчасово окупованих територіях від початку 2014 року. Це перший показ стрічки на великому екрані.

Режисером стрічки став Мирослав Гай — журналіст, блогер і викладач акторської майстерності. Від початку повномасштабної війни Мирослав є активним учасником бойових дій та брав участь у визволенні острова Зміїного.

Прем’єру організовує благодійний фонд Freedom & Humanity. На гроші, зібрані від показу фільму, фонд закупить ліхтарі для системи протиповітряної оборони.

"До нас звернувся один з підрозділів ВМФ України, який потребує певних прожекторів для забезпечення ефективної роботи мобільних груп ППО Військово-морських сил України", — каже співзасновниця фонду Freedom & Humanity Анна Білик.

Замість відкриття чергової "банки" у фонді вирішили влаштувати показ документальної стрічки "Нескорені. Українські партизани".

Побачити фільм в кінотеатрі "Жовтень" можна буде 12 квітня о 19:00. Вхід на сеанс — благодійний внесок на рахунок фонду Freedom & Humanity. Мінімальний внесок — 250 гривень, проте за бажання суму можна збільшити на власний розсуд.

Фото: Freedom & Humanity
Фото: Freedom & Humanity