В Києві відкривається літній табір для людей 60+

На правах реклами 

Проєкт ініційований Благодійним фонд Let’s Help та створений на базі соціально-освітнього проєкту фонду – Університету третього віку "Протон".

"Літній табір.60+" являється абсолютно безкоштовним для осіб пенсійного віку, як і сам університет. Цей проєкт направлений на збагачення життя літніх людей через освіту та творчість, та, як слідство, сприяє покращенню їх ментального здоров’я, що надважливо в умовах сьогоднішніх викликів, спричинених повномасштабною війною. Важливо відмітити, що проєкт "Літній табір.60+" є фізіотерапевтичним та профілактичним для такої хвороби, як Альцгеймера та симптому Деменції.

В Києві відкривається літній табір для людей 60+

Початок навчання – 25 червня 2024 року.

Взяти участь можуть всі бажаючі, кому виповнилось 60 років, зареєструвавшись через сайт Університету третього віку "Протон" https://u3a.com.ua/ або написавши на Viber Університету +38 (067) 386 47 74.

"Ми дуже чекали на відкриття літнього табору, оскільки бачили, що студенти нашого університету не хотіли йти на канікули. Для людей пенсійного віку наразі дуже важливо бути постійно в оточенні своїх однодумців, мати стимул "виходити в люди", спілкуватись, підтримувати фізичну активність. Все це сприяє покращенню їхнього фізичного та ментального здоров’я. А це найголовніша наша задача – аби бабуні та дідуні мали щасливу та Гідну Старість"  – ділиться своїми думками Катерина Сусліч, операційна директорка фонду Let’s help.

Кількість місць в таборі обмежена, але його учасники не зобов'язані відвідувати всі заняття – тільки ті, що подобаються і в той час, що їм зручний. На пенсіонерів чекають цікаві майстер-класи, терапевтична йога, заняття з рукоділля, арт-терапії та різноманітні екскурсії як по Києву, так і за містом.

Приєднатись до лав протончиків (так лагідно називають своїх студентів в університеті) і відвідати літній табір може будь-яка особа, що досягла пенсійного віку. Навчання абсолютно безкоштовне для всіх студентів.

Реалізація проєкту "Літній табір.60+" буде проходити у місті Києві. Місця проведення занять передбачають наявність укриття в разі повітряної тривоги.  Передбачена зручна інфраструктура та Безбар’єрність локації, оснащено зручним пандусом, ліфтом та бомбосховищем, в якому можливо продовжити проводити заняття під час повітряної тривоги. БФ Let’s help вже має значний досвід реалізації проєкту даного формату.

Тож, якщо ви пенсіонер – пишіть в Університет третього віку "Протон" і приєднуйтесь до літнього табору! Якщо ж вам ще не виповнилось 60+, але ви знаєте кому може підійти така активність – поділіться новиною з друзями та родичами.

Покращимо своє ментальне здоров’я разом з Let’s help!