В ТРЦ GULLIVER розпочався збір новорічних подарунків для самотніх бабунь та дідунь

На правах реклами

З 16 грудня 2022 р. по 10 січня 2023 р. в Києві триватиме збір теплих речей для самотніх стареньких. Благодійну акцію "Огорни теплом" проводить БФ Let’s help за підтримки ТРЦ Gulliver, який вже другий рік поспіль активно підтримує новорічні акції фонду та допомагає збирати подарунки самотні літнім людям.  

"Огорни теплом" це – можливість подарувати тепло стареньким у геріатричних будинках не на словах, а реальними діями! Заклади, куди буде направлена допомога, розташовані в регіонах, де наразі найгірша ситуація з фінансуванням пансіонатів, а також куди переїздять на тимчасове перебування самотні старенькі з окупованих регіонів чи населених пунктів, де активно ведуться обстріли.  

Мета акції – забезпечити мінімум 1000 одиноких бабунь та дідунь теплими речами, які допоможуть пережити цю зиму в теплі та затишку. Це можливість подарувати стареньким турботу і підтримати в такий нелегкий для України час. 

Приєднатись до акції можуть всі бажаючі, незалежно від місця перебування в даний момент. Способів допомогти є декілька:

● Подарунок стареньким можна придбати в ТРЦ Gulliver (Київ, Спортивна площа, 1А) і там же покласти в різдвяний "Будиночок Добра", що знаходиться на 0 поверсі, біля кас магазину "Сільпо".

● Всі зібрані речі фонд Let’s help запакує новорічними стрічками та відправить в геріатричні будинки, де на них чекатимуть бабуні та дідуні.

● Якщо немає змоги купити подарунок та принести в торговельний центр, завжди можна зробити внесок на сайті фонду або на Всеукраїнській платформі dobro.ua. На зібрані кошти БФ Let’s help закуповує зимові речі по оптовим цінам (вовняні жилетки, теплі ковдри та пледи, зимові шкарпетки та капці) і також передає в геріатричні будинки. 

В ТРЦ GULLIVER розпочався збір новорічних подарунків для самотніх бабунь та дідунь

Для тих, хто хоче самостійно вибрати та придбати подарунок стареньким, Let’s help підготував список бажаних подарунків:

● теплий плед
● зимова ковдра
● тепла жилетка
● зимові шкарпетки жіночі (розмір 37-40)
● зимові шкарпетки чоловічі (розмір 40-44)
● шапка, шарф, рукавиці жіночі
● шапка, шарф, рукавиці чоловічі
● кімнатні капці жіночі (розмір 37-40)
● кімнатні капці чоловічі (розмір 40-44)
● теплий халат чоловічий
● теплий халат жіночий

Всі звіти та фотографії традиційно можна буде побачити на сайті та  офіційних сторінках фонду після закінчення акції.  

Приєднуйтесь до благодійної акції, огорнімо теплом та подаруємо свято стареньким!