Я споживач: Голова Держпродспоживслужби прочитала лекцію студентам Університету Протон

На правах реклами

Голова Держпродспоживслужби України Владислава Магалецька в рамках партнерства з Благодійним фондом Let’s help провела лекцію для студентів Університету третього віку Протон на тему "Я споживач. Як захистити свої права?".

Вона розвіяла міфи про те, що захистити свої права дуже складно і що пенсіонери найбільш незахищені перед махінаторами. Захистити себе від шахраїв та неякісних товарів та послуг можливо. Головне – володіти інформацією як це правильно зробити. Це стосується товарів придбаних у магазинах, і в інтернеті. І навіть якості житлово-комунальних послуг. "Питання захисту прав споживачів для нас завжди є одним із пріоритетних напрямів. Тож запрошую всіх до співпраці та активного користування сервісами, які надає Держпродспоживслужба у цій сфері", – сказала Магалецька.

Я споживач: Голова Держпродспоживслужби прочитала лекцію студентам Університету Протон

Держпродспоживслужба в партнерстві Університетом третього віку "Протон" започатковує курс лекцій для студентів віком 60+, які спрямовані на на захист прав споживачів. Також Благодійний Фонд Let’s help та Держпродсподивслужба 19 листопада підписали Меморандум про співпрацю з метою надання людям похилого віку можливості безбар’єрного доступу до освіти, у тому числі формування позитивного споживацького досвіду.

Благодійний фонд Let’s help заснував Університет третього віку "Протон" з метою покращення якості та тривалості активного життя людей пенсійного віку (https://u3a.com.ua/) .

Це благодійний навчально-соціальний проект, мета якого — надати людям у віці 60+ безбар’єрний доступ до освіти. Навчання для пенсіонерів в Університеті безкоштовне. Зараз проєкт діє в п’яти містах: Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі.