Фото: Airbnb

Матьє Лєаннер, цьогорічний володар звання Дизайнер року за версією Maison et Objet, долучився до співпраці з Олімпійським комітетом і сервісом оренди житла Airbnb. Унаслідок цього кімната з годинником паризького музею д’Орсе перетвориться на готельний номер. Житло буде доступним для ночівлі в Парижі лише на одну ніч 26 липня, а саме розміщення включатиме також можливість спостерігати за церемонією відкриття Олімпіади. Про це повідомляє ELLE.

"Я створив унікальний простір, який є водночас романтичним і сучасним, інтимним і розкішним", — повідомляє дизайнер.

Фото: Airbnb

За його словами, він обставив кімнату власними виробами, включно з вигнутими диванами Familyscape, столиками Trinity та почіпними світильниками Guernica.

"Я спроєктував всю кімнату по колу годинникової стрілки: навіть обшита дерев’яними панелями стеля, вигинається, щоб слідувати курсу", – додає Матьє Лєаннер.

Орендувати кімнату можна буде лише на одну ніч — 26 липня. А отримати шанс оренди зможуть всі охочі 21 травня о 18:00 за центральноєвропейським часом.

Фото: Airbnb

Проєкт музею є частиною нової серії Icons від Airbnb, що містить 11 унікальних місць для оренди, присвячених відомим лавмаркам.

Серія охоплює оренду ночі у музеї Феррарі в Маранелло і коло з пілотом-амбасадором Scuderia Ferrari Марком Жене. Перебування в сімейному будинку зірки Боллівуду Джанхві Капура в Ченна.

Airbnb заявляє, що проживання буде безплатним або до 100 доларів на гостя, а протягом 2024 року буде прийнято 4000 бронювань.