Фото: Микита Кузьменко / Facebook

Український оператор Микита Кузьменко зняв рекламу нової моделі кросівок Nike’s Sabrina 1. Про це йдеться на сайті агенції Artistry Agency.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Режисером став американець Ерік Андре. Кросівки створені у співпраці з баскетболісткою жіночої команди New York Liberty — Сабріною Іонеску. Реклама у форматі лукбуку переповідає "Закони гри Сабріни" (Sabrina’s Laws of the Game).

Коли Сабріна описує своє взуття як "чисте та гладке", визначальну деталь можна знайти вздовж носка, де розташована вишивка, що нагадує про її румунське коріння.

"Для мене було важливо включити в дизайн те, звідки я родом, як я сюди потрапила, на які жертви довелось піти моїм батькам та родині заради того, щоб я грала у баскетбол – гру, яку люблю. Я хотіла продемонструвати це у взутті", — сказала Іонеску.

Фото: Nike

Микита Кузьменко — український кінооператор, відомий роботою над документальною стрічкою "Жива ватра", яка отримала спеціальну нагороду від журі на фестивалі Hot Docs і перемогла у двох номінаціях премії "Золота дзиґа", а також над фільмом "Пафмір", за який отримав нагороду за найкращу операторську роботу на лондонському кінофестивалі Raindance.

А також українець знімав рекламні ролики для брендів Dior, Puma та Oakley, а разом із режисеркою Муіньо працював над кліпами для Гаррі Стайлза, The Weeknd, Rosalía та Сема Сміта.