Бренд свіжих сирів Lel’ випустив копчену моцарелу у патріотичному пакуванні в колаборації із фондом "Повернись живим", аби долучитись до збору коштів на підтримку ЗСУ. Тепер кожен українець, обираючи цей продукт, робить внесок у підтримку захисників та захисниць України на фронті.

До нової лінійки копченої моцарели увійшов особливий продукт — моцарела міні-кулька із патріотичним пакуванням, З гривні з якого Lel’ перераховує на потреби української армії. Цікавий смак і, що найважливіше, соціальна місія, роблять цей продукт справжньою знахідкою для гурманів та тих, хто прагне допомагати Україні.

Копчена моцарела виготовлена зі свіжого коров'ячого молока від довірених українських молокозаводів, проходить унікальний процес копчення й на дровах вільхи набуває натурального коптіння, що надає сиру неповторний аромат та смак. Окрім цього, моцарела має формат, який зручно брати з собою для перекусу в дорозі, така закуска не вимагає приготування, не капає і не розливається, що робить її ідеальним супутником для швидкого перекусу в будь-який момент.

Моцарела міні від Lel’— це можливість смакувати вишукане й смачне, знаючи, що ваш вибір також допомагає тим, хто захищає нашу країну. Мілітарі-пакування цієї моцарели — символ підтримки та вдячності, яку кожен може висловити воїнам.

Окрім того, така моцарела  — універсальний інгредієнт, який можна використовувати у багатьох стравах, від салатів до сендвічів та піци, а також у приготуванні легких ресторанних страв у домашніх умовах. Поєднайте її зі своїми улюбленими продуктами й створіть власні особливі страви.

Зібравши все найкраще, українське, бренд Lel’ створив продукт, який вже завоював серця українців. Кожен шматок копченої моцарели – це шматок смачної історії, яка допомагає будувати краще майбутнє України.

Підтримайте українських захисників і насолоджуйтесь неперевершеним смаком — обирайте копчену моцарелу від бренду Lel’ у ваших улюблених супермаркетах.