Фото: @thejerryheil

Українська виконавиця й авторка пісень Jerry Heil стала членкинею американської Академії звукозапису. Членство надає право – голосувати за лауреатів премії, а також можливість номінувати себе на цю нагороду.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Про це Jerry Heil повідомила у своєму Telegram-каналі:

"Тепер я членкиня академії GRAMMY! Щоб отримати можливість подати трек на премію, ти мусиш пройти верифікацію, заповнивши незчисленну кількість сторінок, вказавши свою освіту та здобутки. Я почала цей процес ще взимку і мусила чекати аж до липня на відповідь. Ще місяць я чекала, щоб розповісти щасливу новину вам: верифікація відбулася — і наступний крок спрогнозувати нескладно", — з допису співачки.

Премію Grammy, щороку вручає американська Академія звукозапису. Переможці визначаються за допомогою голосування уповноважених членів Академії, до складу яких входять артисти, продюсери та музиканти.

Jerry Heil приєдналася до клубу членів Академії, що голосують, ставши однією з небагатьох українок, які отримали можливість впливати на вибір переможців Grammy.

  • На Євробаченні український дует alyona alyona та Jerry Heil – посів 3-му місці.

  • На 30-річчя гурт "Океан Ельзи" вирішив зробити переспів культової пісні "Той день" разом із чотирма молодими виконавцями — KOLA, Jerry Heil, YAKTAK та SHUMEI.