Фото: depositphotos.com
Зміст:
  1. Сніданок: ніжний омлет Пуляр
  2. Перекус: легкий сирковий мус
  3. Обід: картопляний крем-суп
  4. Вечеря: запечена цвітна капуста зі сметаною та моцарелою
  5. Десерт: горіхово-гарбузового кекс

Сніданок: ніжний омлет Пуляр

Цей рецепт сніданку народився ще у XVIII столітті. Омлет отримав таку незвичайну назву на честь Анет Пуляр – власниці готелю на північно-західному узбережжі Франції. Саме вона готувала цю страву гостям свого готелю.

З того часу омлет Пуляр входить до меню багатьох французьких ресторанів, а його рецепт – до кулінарних книг господинь з усього світу.

Для тих, хто слідкує за своєю фігурою, можна приготувати омлет лише з 4 яєць, солі та улюблених спецій.

Рецепт тут.

Фото: depositphotos.com

Перекус: легкий сирковий мус

Не маєте багато часу, проте маєте бажання поласувати солоденьким під час перерви на каву на роботі? Пропонуємо легкий та ніжний перекус – сирковий мус.

До речі, для приготування вам зовсім не знадобиться цукор! Мус має натуральні підсолоджувачі.

Рецепт тут.

Фото: depositphotos.com

Обід: картопляний крем-суп

Якщо ви не уявляєте суп без картоплі, то вам варто спробувати новий рецепт від Liga.Life. У цьому обіді картопля – головний інгредієнт.

Ніжний картопляний крем-суп можна варити як на м'ясному, так і на овочевому бульйоні. Тому рецепт підійде і для вегетаріанців.

Рецепт тут.

Фото: depositphotos.com

Вечеря: запечена цвітна капуста зі сметаною та моцарелою

Цвітна капуста, перець, кабачки та баклажани під сметаною та моцарелою зроблять вашу вечерю корисною та надзвичайно смачною!

Не знаєте, як додати до раціону цвітну капусту, окрім смаження? Пропонуємо об'єднати її з деякими сезонними овочами. Для ніжності додати сметани, а для італійського шарму моцарелу та приправу "Італійські трави".

Вже зголодніли? Тоді не баріться, читайте рецепт дня від Liga. Life та починайте готувати!

Рецепт тут.

Фото: depositphotos.com

Десерт: горіхово-гарбузового кекс

Редакція Liga.Life не тільки пише рецепти, але й випробує їх на собі. Рубрика "Страва дня" вимагає доказів, а читачі та журналісти – смаколиків.

Процес приготування горіхово-гарбузового кексу легкий та неймовірно запашний! Адже прянощі у поєднанні з гарбузом наповнюють кухню теплотою та затишком. Кращого осіннього десерту до горнятка какао важко уявити!

Рецепт тут.

Фото з особистого архіву