Німецький телеканал Sony Channel придбав права на показ українського нуарного детективу "Схованки".

Про це повідомили на сайт FILM.UA Group.

Зазначається, що "Схованки" стануть першим українським серіалом, що транслюватиметься на ТБ у Німеччині в німецькомовному дубляжі. 

Прем’єру запланували на осінь.

Зазначається, що Sony Channel відомий тим, що обирає для показу найкращі європейські драматичні проєкти. 

Дивіться також: Український серіал "Кріпосна" показували на іспанському телебаченні в різдвяні свята

Глядачі також зможуть переглянути "Схованки" з оригінальною звуковою доріжкою, зазначається у повідомленні.

"Українська продукція є прекрасним доповненням до нашої програми, яка вже складається з видатних європейських серіалів. Ми надзвичайно раді, що можемо донести ще один високоякісний захопливий серіал до наших глядачів із німецькомовного регіону", – прокоментував Маріус Рочол, директор з програм та придбання контенту Sony Pictures Entertainment Germany у Німеччині, Швейцарії та Австрії журналі Variety.

В Україні серіал презентували у жовтні 2019 року на каналі ICTV. 

Серіал доступний для глядачів з України на офіційному YouTube-каналі FILM.UA Group.

В описі до серіалу "Схованки" йдеться: "У звичайній квартирі батько і дочка грають в хованки. Закривши очі, батько починає рахувати: "Один ... Два ... Три ... Чотири ... П'ять ...", шукає дівчинку, але не знаходить. При цьому квартира закрита на ключ зсередини, і під час гри ні батько, ні дитина її не покидали. Зрозумівши, що дочка зникла по-справжньому, батько звертається в поліцію. Пізніше в мережі з'являється відео, де зникла дівчинка тримає табличку із загадковою комбінацією цифр. Очевидно, що дитина викрадена, і це – лише перша жертва в чиїйсь складній і жорстокій грі".