Український детективний серіал "Схованки" покажуть у Німеччині з дубляжем на ТБ

Німецький телеканал Sony Channel придбав права на показ українського нуарного детективу "Схованки".

Про це повідомили на сайт FILM.UA Group.

Зазначається, що "Схованки" стануть першим українським серіалом, що транслюватиметься на ТБ у Німеччині в німецькомовному дубляжі. 

Прем’єру запланували на осінь.

Зазначається, що Sony Channel відомий тим, що обирає для показу найкращі європейські драматичні проєкти. 

Дивіться також: Український серіал "Кріпосна" показували на іспанському телебаченні в різдвяні свята

Глядачі також зможуть переглянути "Схованки" з оригінальною звуковою доріжкою, зазначається у повідомленні.

"Українська продукція є прекрасним доповненням до нашої програми, яка вже складається з видатних європейських серіалів. Ми надзвичайно раді, що можемо донести ще один високоякісний захопливий серіал до наших глядачів із німецькомовного регіону", – прокоментував Маріус Рочол, директор з програм та придбання контенту Sony Pictures Entertainment Germany у Німеччині, Швейцарії та Австрії журналі Variety.

В Україні серіал презентували у жовтні 2019 року на каналі ICTV. 

Серіал доступний для глядачів з України на офіційному YouTube-каналі FILM.UA Group.

В описі до серіалу "Схованки" йдеться: "У звичайній квартирі батько і дочка грають в хованки. Закривши очі, батько починає рахувати: "Один ... Два ... Три ... Чотири ... П'ять ...", шукає дівчинку, але не знаходить. При цьому квартира закрита на ключ зсередини, і під час гри ні батько, ні дитина її не покидали. Зрозумівши, що дочка зникла по-справжньому, батько звертається в поліцію. Пізніше в мережі з'являється відео, де зникла дівчинка тримає табличку із загадковою комбінацією цифр. Очевидно, що дитина викрадена, і це – лише перша жертва в чиїйсь складній і жорстокій грі".