Джамала про материнство: "Намагатися бути ідеальною – це шлях до депресії"

Українська співачка Джамала розповіла про свій щоденний графік, який тепер включає ще й другу дитину.

Цим артистка поділилася в інтерв'ю для Vogue.ua.

"О 7:30 встала і поїхала в студію, там сіла на мейк, готуватися. Через годину погодувала (дитину груддю – ред.), поїхала на радіоефіри. Був день, коли ми презентували трек на шести радіостанціях – значить, у мене шість радіоефірів. Виходить, що мені потрібно в цих перервах погодувати", – розповідає співачка. 

Джамала ділиться, що це важко фізично: втомлюється не тільки тіло, а й мозок.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Telegram: тільки корисна інформація для українських родин

"Я розумію, чому так відбувається, – це гормони, це фізіологія. Спочатку прийняти себе такою – іншоб, не такою швидкою, не такою активною Джамалою – складно. Але з часом я відпустила ситуацію: окей, ти зараз в такому режимі, дай собі час. Намагатися бути ідеальною: суперстрункою, суперенергійною, супер ще щось – це шлях до депресії. Мені здається, головне в материнстві для самої мами – приймати себе зараз такою, яка є, бути терплячою до себе. Це єдиний варіант, щоб не зламатися", – поділилася співачка.

Також вона розповіла, що наразі у них в сім’ї незвичний період, бо перетинаються два абсолютно різні розклади.

"Коли я всю ніч прокидалася, встаючи до Селіма, і вранці дуже хочу спати, а о 7:30 до мене прибігає Емір і хоче поспілкуватися... Знайти цей баланс між двома дітьми – теж вимагає терпіння і витримки", – зазначає Джамала.

Джамала і її чоловік Сеіт-Бекір виховують двох синів: дворічного Еміра-Рахмана і Селіма-Гірая, який народився 19 червня 2020 року.