ФК "Манчестер Юнайтед" став стратегічним партнером організації захисту прав ЛГБТ
Фото: офіційний сайт Stonewall

Футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" став стратегічним партнером благодійної організації Stonewall, яка займається захистом прав ЛГБТ спільноти.

На честь партнерства буде запущена спеціальна кампанія під слоганом "Всі червоні – всі рівні" (All Red All Equal). Це програма просування інклюзії сексменшин та боротьби проти дискримінації в суспільстві.

Про це повідомляється на офіційному сайті "Манчестер Юнайтед".

Річард Арнольд, керуючий директор "Манчестер Юнайтед Груп", заявив: "Ми надзвичайно пишаємося нашими стосунками з Stonewall і раді вивести його на новий рівень за допомогою цього стратегічного партнерства. Різноманітність є джерелом сили для "Манчестер Юнайтед", і забезпечення приємного середовища для працівників ЛГБТ+ та шанувальників є важливою частиною цього".

"Манчестер Юнайтед" став першим клубом, який приєднався до коаліції TeamPride Stonewall у 2017 році. Головна мета такого об'єднання – сприяння рівності та боротьби з дискримінацією у спорті та у суспільстві в цілому.

Клуб також підтримав кампанію Stonewall Rainbow Laces, створивши внутрішню мережу Pride для ЛГБТ+, а минулого року заснував свою першу групу прихильників ЛГБТ + – Rainbow Devils.