Мерілін Менсон залишився без лейбла після звинувачень у насильстві. Що каже артист
Мерілін Менсон. Фото: EPA

Від співпраці з артистом Меріліном Менсоном (Браян Г'ю Ворнер) відмовилася звукозаписна компанія Loma Vista Recordings. Вони розірвали з музикантом контракт в односторонньому порядку.

Про це повідомили на сторінці компанії у фейсбуці.

"У світлі тверджень Еван Рейчел Вуд та інших жінок, які звинуватили Мериліна Менсона у знущаннях над ними, Loma Vista негайно припиняє просувати його останній альбом", – йдеться в повідомленні компанії.

Менсон співпрацював з лейблом Loma Vista Recordings пʼять років. Компанія просувала альбом 2020 року We Are Chaos.

Доповнення:

Менсон називає численні звинувачення в жорстокому поводженні "жахливим спотворенням реальності".

"Очевидно, що моє мистецтво і моє життя довгий час були магнітом для суперечок, але ці недавні заяви про мене – жахливе спотворення реальності. Мої інтимні стосунки завжди були повністю пристосовані до партнерів-однодумців. Незалежно від того, як – і чому – інші тепер воліють спотворювати минуле, це правда", – написав музикант на своїй інстаграм-сторінці.

  • 1 лютого голлівудська актриса Еван Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в насильстві, приниженні та багаторічних знущаннях. 
  • Після неї про таку поведінку музиканта заговорили ще чотири жінки.
  • У 2011 році Менсона вже звинувачували в насильстві. Утім, тоді йому не висунули офіційні звинувачення через відмову потерпілої сторони співпрацювати з прокуратурою. 
  • Представники Менсона спростовували подібні звинувачення.