Після жартівливої публікацію про секс і їжу менеджерку Укрпошти почали цькувати

Менеджерку Укрпошти Поліну Левіцьку розкритикували у соцмережах після її жартівливого посту про секс, який вона опублікувала зі своєї другої – не офіційної – фейсбук-сторінки.

Левіцька запитала у підписників, як непомітно поїсти під час сексу.

На це відреагував політик Олексій Кучеренко: "Одна з топ-менеджерів  державної компанії Укрпошта обіймається актуальною для неї проблемою. Ви не могли би дати пораду цій "леді"?".

"Таке враження, що більшість наших управлінців – суцільні потвори, або недотрахані бабехи. Чим же закінчаться такі експерименти над Україною?", – пише користувачка Наталка Прудка.

"Вже дістали ті психічнохворі "НОВІ ВІЧНО ГОЛОДНІ ОБЛИЧЧЯ". Психіатричні лікарні позакривали під час так званої "оптимізації"... от і поприходили всі неадеквати до влади", – коментує користувачка Марія Івановська.

Але знайшлися і ті, хто підтримав Левіцьку під постом Кучеренка.

"По-перше, це ж її особиста сторінка. По-друге, вихідний. По-третє, питання актуальне. По-четверте, цікава ваша думка щодо питання як непомітно поїсти під час сексу", – пише користувач Петро Охотін.

Левіцька відповіла на таку реакцію.

"Я в променях слави нафталінів. А якщо серйозно, це так дико, що є ще люди в нашій країні, яких лякає слово СЕКС. Вибачте їм це. Там рівень совка, де сексу немає і ніколи не було! Всі народжувалися з капусти!", – написала вона у коментарях під своїм постом. 

А Кучеренку нагадала, що вона, зокрема, пише та видає книги на тему сексуальних відносин.

Поліна Левіцька працює керівником портфелю проєктів Укрпошти.

  • У березні в мережі почали хейтити тодішню помічницю голови Центральної виборчої комісії Анжелу Єременко. Анжела у блозі написала про несправний вібратор, який подарував їй хлопець на День закоханих. Частина користувачів соцмереж збунтувались. Після цієї історії Єременко звільнилася.