"Провал". Українці підказали PUMA, що не так з рекламою з Іваном Дорном

Спортивний бренд PUMA 14 квітня оголосив про колаборацію зі співаком Іваном Дорном. Чим викликав обурення в українців у соцмережах.

Те, що Дорн став обличчям колекції Mirage Tech компанія повідомила у себе на фейсбук-сторінці.

Розголосу кампанія набула на днях.

Користувачі почали писати в коментарях зауваження про невдалий вибір персони для реклами. А такий хід назвали провалом та антирекламою.

"Провал". Українці підказали PUMA, що не так з рекламою з Іваном Дорном
Скріншот з фейсбук-сторінки PUMA

"Поки ваш бренд буде рекламувати прибічник країни яка на нас напала і продовжує вбивати наших співгромадян, доти вашу продукцію не буду купувати, та закликатиму усіх знайомих бойкотувати ваш бренд", – написав користувач David Davidov.

"О. Якраз кроси вибирала. Але у вас точно не куплю. Ви б ще ведмедя з балалайкою взули у кроси... Як можна українцям впарювати отаке. Варто перевіряти людей, перш ніж робити їх обличчям свого бренду чи реклами", – написала Тетяна Голота.

В коментарі також прийшов активіст Сергій Стерненко: "Так і мовчатимите, і будете далі отримувати збитки?".

Зазначимо, на сайті бренду обличчя Івана Дорна немає, навіть на сторінці колекції.

Іван Дорн часто катається в Росію з гастролями, на інтерв'ю та телепрограми, розповідає, що українці і росіяни – брати, виступає з артистами, які підтримують президента РФ Володимира Путіна. Тим часом, на сході України вже сім років йде війна, з російськими військовими та зброєю. А в окупованому Криму сім років російські силовики обшукують сім'ї кримських татар і садять їх до в'язниць.