В Ужгороді ТЦК мобілізував увесь технічний склад художнього проєкту "МУР"
МУР (Фото: Пресслужба проєкту "МУР")

18 вересня в Ужгороді працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки мобілізували весь технічний склад художнього проєкту "МУР" перед виставою. Вистава відбулася із затримкою у дві години.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Про це повідомив "МУР" в Instagram.

В Ужгороді ТЦК мобілізував увесь технічний склад художнього проєкту "МУР"
Скриншот зі сториз (МУР/Instagram)

Зі слів речника Закарпатського ОТЦК та СП Сергія Гудака у коментарі для Суспільного відомо, що частину команди мобілізували ще за день до концерту (17 вересня. — Ред.) в іншому населеному пункті.

"Під час з’ясовування обставин було виявлено, що права на відстрочку від призову за мобілізацією у громадян не було. Представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки діяли в межах своїх повноважень та чинного законодавства", — сказав Сергій Гудак.

МУР — творче об'єднання, що розповідає про українську літературу в такий спосіб, що поети, прозаїки минулого стають сучасними постатями.

Альбом "Ти [Романтика]" — це реп-мюзикл, який складається із 17 треків, пов’язаних сюжетом: історією репресій українських письменників ХХ століття. Головний герой — Павло Тичина, розповів у інтерв'ю Forbes співзасновник Микола Шмундир.