Партнерський проєкт Партнерський проєкт
Партнерський проєкт
Зміст:
  1. Активність на повну: Кайсері
  2. Споглядати океан: Шрі-Ланка
  3. Спокій у великому місті: Стамбул
  4. Майбутнє вже тут: Дубай
  5. Прості задоволення: Єгипет

2020-й рік цілком виправдав статус високосного. Здається, стільки проблем одночасно світ не відчував уже дуже давно. Тим важливіше влаштувати цьому року хороші проводи. А що може бути кращою відповіддю 2020-му, який змусив усіх нас вивчити слово "самоізоляція", ніж подорож? Справді, не просиджувати ж новорічні свята зачиненими у своїх оселях, тим більше, що про вечірку в улюбленому клубі чи барі годі й мріяти через протикоронавірусні обмеження. Тож розглянемо ТОП-5 небанальних варіантів для незабутніх новорічних свят разом із Join UP!


Ми описуємо напрямки, відкриті для українців, проте умови щодо в`їзду, тестування та карантинних обмежень можуть змінюватися. Тому, коли  плануватимете подорож, з`ясуйте правила в’їзду до країни у свого турагента.

Активність на повну: Кайсері

Прощаємося з 2020-м красиво: ТОП-5 ідей небанальної мандрівки на зимові свята
Фото – shutterstock.com

Протягом 2020 року нам забороняли багато чого. Навіть спортзали та стадіони. Зараз більше хочеться повернутися до активного відпочинку, який знову дозволили. Як щодо новорічних свят у горах? Гірські лижі та сноуборд на зимовому курорті Кайсері в Туреччині – це саме те, що потрібно. Дивовижні пейзажі, чисте повітря, сонце, сніг, адреналін. Така динаміка допоможе відновити сили організму та почати 2021-й на максимумі. Крім того, до цього поєднання слід додати смачні східні страви та ароматну каву, а ще цікаві поїздки гірським регіоном, що дозволяють зануритися в атмосферу зимової Туреччини – зовсім не схожої на ту, яку ми звикли бачити влітку на морському узбережжі.

Формат відпочинку: гірські лижі, сноуборд.

Додаткові бонуси: смачна східна кухня та дивовижні пейзажі.

Коронавірусні обмеження: для місцевих діє комендантська година, але туристи можуть вільно пересуватися; у готелях працюють бари та ресторани; інші заклади – в режимі доставки.

Переліт: 2 години 15 хвилин.

Ціна: від 259 євро*за тур на 7 ночей для однієї людини. 

Споглядати океан: Шрі-Ланка

Прощаємося з 2020-м красиво: ТОП-5 ідей небанальної мандрівки на зимові свята
Фото – shutterstock.com

Немає нічого більш заспокійливого, ніж дивитися на океан. Коли бачиш усю велич природи, то життєві турботи стають другорядними. А якщо крім океану поруч ще дивна природа та приємні бари й ресторани в готелі, то відпочинок дозволяє повністю розслабитися. Все це Шрі-Ланка. Так, один з найулюбленіших зимових напрямків українців знову відкритий. Можна вважати це справжнім новорічним подарунком. Тож серфінг, колорит Південно-Східної Азії, пальми на заході сонця – все це та багато іншого знову у вашому Instagram. Кілька тижнів на теплому узбережжі допоможуть позбавитись усього накопиченого навантаження минулорічних стресів та підготувати себе до нових звершень.

Формат відпочинку: пляжний відпочинок, серфінг.

Додаткові бонуси: унікальна природа Шрі-Ланки, колорит Південно-Східної Азії.

Коронавірусні обмеження: для місцевих діє комендантська година; туристи повинні залишатися на території готелів; працюють бари та ресторани в готелях.

Переліт: 11 годин із технічною зупинкою в Шарджі (ОАЕ).

Ціна: від $890* за тур на 10 ночей для однієї людини.

Спокій у великому місті: Стамбул

Прощаємося з 2020-м красиво: ТОП-5 ідей небанальної мандрівки на зимові свята
Фото – shutterstock.com

Перші асоціації з новорічними святами в Стамбулі – галасливі вечірки, вибухи петард та феєрверки. Але не цього року. У Туреччині діє комендантська година і все зачинено. Більше того, ввечері місцевим заборонено виходити на вулиці. Тож чому взагалі розглядати Стамбул, як варіант відпочинку? Парадоксально, але саме через цю ситуацію. Справа у тому, що ресторани та кафе в готелях працюють, так само у готелях можна відвідати spa-процедури. З інших місць можна замовити доставку. І головне – сидіти в номері немає потреби. Туристи можуть вільно пересуватись містом (важливо лише мати з собою паспорт та ваучер на готель). Навіть транспорт працює. Побачити порожнім 15-мільйонний Стамбул із усіма його дивами – це справді унікальний досвід поєднання величного міста та душевного спокою. Серед храмів та палаців, що стоять тут уже багато століть, розумієш, що всі проблеми минають, а життя продовжується.

Формат відпочинку: прогулянки містом та шопінг.

Додаткові бонуси: смачна східна кухня, старовинна архітектура.

Коронавірусні обмеження: для місцевих діє комендантська година; туристи можуть вільно пересуватися містом, але потрібно мати з собою паспорт і ваучер на готель; працюють бари та ресторани в готелях; інші заклади – в режимі доставки.

Переліт: 1 година 30 хвилин.

Ціна: від 240 євро* за тур на 3 ночі для однієї людини.

Майбутнє вже тут: Дубай

Прощаємося з 2020-м красиво: ТОП-5 ідей небанальної мандрівки на зимові свята
Фото – shutterstock.com

Якщо Новий рік – це завжди зустріч із майбутнім, то Дубай – це місце, де майбутнє вже настало. Подорож сюди нагадує пересування в машині часу – туди, де все вже вирішено й залишається лише насолоджуватися життям. Сонце, море, розкіш готелів, торговельно-розважальні центри, ресторани, де можна знайти все, що тільки можливо уявити. Дубай дозволяє поринути в атмосферу повної безтурботності. Крім того, безліч футуристичних будівель та об’єктів не просто дивує, а дозволяє змінити рамки мислення та налаштуватися на інше сприйняття світу. Такий відпочинок найбільше допоможе тим, хто шукає не просто перезавантаження, а виходу на новий рівень мислення. Причому не варто думати, що Дубай – це якісь неймовірно високі ціни. Доступні різні варіанти відпочинку. Головне – бути відкритим новому.

Формат відпочинку: пляжний відпочинок; міський туризм; шопінг.

Додаткові бонуси: смачна кухня, футуристична архітектура.

Коронавірусні обмеження: діє масковий режим, але всі ресторани та ТРЦ працюють, так само, як і музеї й інші місця для відпочинку.

Переліт: 5 годин 15 хвилин.

Ціна: від $399* за тур на 4 ночі для однієї людини.

Прості задоволення: Єгипет

Прощаємося з 2020-м красиво: ТОП-5 ідей небанальної мандрівки на зимові свята
Фото – shutterstock.com

Коли ми говоримо про небанальні новорічні свята, то насамперед згадуємо щось незвичне чи екзотичне. Але буває й так, що після максимально незвичного року, сповненого несподіванок, хочеться лише спокою. Бути впевненими, що все вже вирішено, замовлено, зроблено – залишилося тільки знайти містечко біля басейну та вже ні про що не думати. Єгипет – найкращий напрямок для такого відпочинку. Давно знайома система All Inclusive наприкінці 2020 року виглядає не як щось набридле, але як обіцянка заспокійливої стабільності. Снорклінг, а в деяких готелях і дайвінг, на коралових рифах, теплота посеред зими, басейни, джакузі, заходи сонця – все це допоможе розпрощатися з цим складним роком та підготуватися до нового. І сподіваємося, що він буде значно легшим.

Формат відпочинку: пляжний та активний відпочинок.

Додаткові бонуси: снорклінг та дайвінг на коралових рифах; система All Inclusive.

Коронавірусні обмеження: діє масковий режим, але всі ресторани працюють.

Переліт: 4 години.

Ціна: від $320* за тур на 7 ночей для однієї людини.

________

* Ціна актуальна на момент публікації.