Оголошено конкурс на посаду гендиректора Центру громадського здоров'я – МОЗ
Ілюстрація Depositphotos.com

На сайті МОЗ оголосили про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора "Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України". Заявку можуть подати лише ті, хто не менше ніж 10 років займав керівні посади. Про це пише пресслужба відомства.

Серед основних вимог до кандидатів також вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань "Управління та адміністрування" або "Публічне управління та адміністрування", або "Право", або "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки", або "Охорона здоров’я" та спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров’я".

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

Зазначається, що бажане вільне володіння англійською мовою.

Пакет документів слід надсилати у паперовому вигляді за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, та копію в електронному вигляді на [email protected].

Пропозиції приймаються до шостого грудня включно, уточнюють в МОЗ.

  • Де знайти інформацію про забезпеченість лікарень засобами проти ковіду. Пояснює МОЗ

Довідково: Державна установа "Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України" (ЦГЗ) — заклад охорони здоров’я, що відповідає за збереження і зміцнення здоров’я населення, соціально-гігієнічний моніторинг захворювань, епідеміологічний нагляд і біологічну безпеку, групову та популяційну профілактику захворюваності, боротьбу з епідеміями та стратегічне управління у сфері громадського здоров’я.